Nieuws

Harley-Davidson 120 Anniversary Festival

HARLEY-DAVIDSON® PRESENTEERT EUROPEAN 120TH ANNIVERSARY FESTIVAL LINE-UP

Het 'European Harley-Davidson 120th Anniversary Festival' vindt plaats van 22 t/m 25 juni en belooft een waanzinnig feest te worden! Dit historische festival brengt motorliefhebbers en H-D fans van over de hele wereld samen om de rijke heritage van het merk te vieren. Tijdens het festival staan de iconische motorfietsen die het merk de afgelopen 120 jaar heeft geproduceerd centraal, maar is er ook ruimte voor een blik op de spannende toekomst die voor ons ligt.

Vier dagen feest

Het festival vindt plaats in het Puskás Aréna Park, in het centrum van de stad. Festivalgangers kunnen zich verheugen op vier dagen vol internationale live muziek, met 50 bands die op zes podia optreden en een uitgebreid en veelzijdig muziekprogramma bieden. Op het hoofdpodium staan internationale topartiesten, waaronder Australische rockers Wolfmother op zaterdag 24 juni en Deep Purple-legende Glenn Hughes op zondag 25 juni, die de populairste hits van de band ten gehore brengt. De tweede dag van het festival, vrijdag 23 juni, staat in het teken van vrouwelijke vocalisten. Headliner is en wordt geleid door Larkin Poe, begeleid door de uit Nashville afkomstige zussen Rebecca en Megan Lovell. Daarnaast zullen ook veel van de populairste Hongaarse artiesten optreden.

Breed programma

Naast deze fantastische podiumacts is er een breed scala aan ander entertainment en activiteiten voor iedereen, van jonge gezinnen tot hardcore bikers. Het uitgebreide festivalprogramma omvat:

  1. Motorcultuur - een breed scala aan mogelijkheden om te rijden, proefritten te maken, naast spectaculaire motorshows en prachtige expo’s met H-D motorfietsen uit verleden, heden en toekomst;
  2. Geweldig entertainment - speciale zones waaronder Adrenaline en Family Parks, plus showcases verspreid over het hele festivalterrein;
  3. Winkelen, eten en drinken - 200+ stands en kraampjes, waaronder erkende Harley-Davidson-dealers, en 80+ verkopers van eten en drinken met heel veel keus in internationale smaken en keukens.

Een hoogtepunt van het festival is ongetwijfeld de Harley-Davidson parade, waarbij duizenden motoren door het hart van de stad rijden langs historische monumenten. 

Koop nu jouw tickets

Voordelige vroegboektickets voor dit niet te missen evenement zijn nu te koop via www.hd120budapest.hu. De beschikbare ticketpakketten omvatten nu zowel eendaagse als vierdaagse festivalopties, plus rally packs met exclusieve evenement merchandise (beschikbaar tot eind april). De website biedt bovendien informatie over accommodatiemogelijkheden. Wacht daarmee niet te lang, aangezien een aantal hotels al volgeboekt is voor de festivaldata! Zien we jou in juni? Wij verheugen ons erop!