Corridor chapter

Heb je interesse om samen met andere enthousiaste Harley-Davidson liefhebbers mooie ritten te maken in binnen- en buitenland? Dan kun je je aanmelden bij het Corridor Chapter, een onderdeel van de Harley Owners Group (HOG). De HOG is de grootste motorclub ter wereld en valt onder Harley-Davidson. Het doel van de HOG is om het motorgebruik te bevorderen en de contacten tussen de fabrikant, dealers en rijders te verbeteren. Het Corridor Chapter richt zich op deze doelstellingen in de regio van Central Harley-Davidson. Respect, waardering, passie en vooral plezier hebben en mooie, veilige motorritten maken staan centraal binnen de vereniging.

Het Corridor Chapter heeft meer dan 200 leden en is een gezellig en gemêleerd gezelschap. Elk jaar organiseren we veel activiteiten, zoals ride-outs in het weekend, een weekendje naar de Eifel en de Brabant Bike Rally. Tijdens deze evenementen komt de Harley-Davidson-passie duidelijk naar voren en wordt er echt een band gesmeed. Daarnaast organiseren we ook een winterbarbecue, een kerstdiner en bijkletsavonden. Elk jaar zetten we ons ook in voor een goed doel. Als dit allemaal te veel lijkt, is er geen probleem, want deelname aan activiteiten is niet verplicht. Je kunt gewoon de activiteiten kiezen die jou leuk lijken.

Ga naar onze website voor meer informatie over het ontstaan van het Corridor Chapter en de evenementen die we organiseren. Op onze website onder "media" vind je veel foto's en videomateriaal. Wil je lid worden? Vul dan het aanmeldformulier in op de website. We hopen je snel te zien tijdens een van onze ritten!


Bezoek hier de website van het Corridor Chapter.